fbpx
Selecteer een pagina

Op zoek naar een PCR test in Rotterdam? Wij van TestvoorElkaar helpen jou daarmee! Want als je bij ons jouw PCR test laat afnemen, maken we jou de ervaring zo gemakkelijk mogelijk. Je kan ons vinden in Rotterdam west, Rotterdam zuid en we hebben een speciale service in Rotterdam The Hague Airport. Lees er meer over in deze blog of reserveer gelijk jouw test! 


PCR test Rotterdam West
 

In Rotterdam West zijn we zeven dagen in de week open en je kan ons vinden op het Johannes de Vouplein 3 en met als postcode 3021 VV Rotterdam. En als je daar voor 10 uur in de ochtend jouw test laat afnemen, dan heb je rond zeven uur op dezelfde dag jouw uitslag! Mocht je vragen hebben dan kan je ons bereiken op 06-42960750 | 085-4010496.  


PCR test Rotterdam Zuid
 

Op de Strevelsweg 700 – 316 kan je ons vinden in Rotterdam Zuid. Ook daar zijn we zeven dagen in de week open. De postcode voor dit adres is 3083 AS Rotterdam en je kan ons bereiken op 06-87356924 | 020-2443743. Mocht je voor 10:30 in de ochtend jouw test afnemen, dan heb je op dezelfde dag rond zeven uur in de avond jouw uitslag! 

PCR-Print servicepunt op Rotterdam The Hague Airport!

Omdat wij van TestvoorElkaar jou het gemakkelijk willen maken, heeft TestvoorElkaar een printer bij het servicepunt van Rotterdam The Hague Airport. Dit is bedoeld voor mensen zonder smartphone en die geen printer thuis hebben. Zodat die mensen op het vliegveld zelf hun negatieve test kunnen uitprinten. Leer daar meer over op PrintvoorElkaar.nl 

Welke testen biedt TestvoorElkaar nog meer? 

Naast de PCR test in Rotterdam kan je bij ons ook andere testen laten afnemen. Namelijk de sneltest waarbij jij jouw uitslag binnen één uur hebt. Daarnaast kan je bij ons ook de antistoffenbloedtest afnemen, waarbij jij je uitslag ook binnen één uur hebt. Tenslotte bieden wij ook retour testen aan voor mensen die naar Turkije of Marokko willen reizen. Lees daar meer over in onze andere blog.  


Lees ook onze andere blogs