fbpx
Selecteer een pagina

Waar moet u naar toe als u een coronatest in Amsterdam moet plannen? Nu Nederland steeds roder wordt op de kaart vragen mensen zich dat steeds vaker af. Daarom helpt TestvoorElkaar u graag met het afnemen van coronatesten in Amsterdam. Heeft u dus last van symptomen of gaat u binnenkort reizen? Plan dan jouw test in bij TestvoorElkaar! 


Een 
coronatest in Amsterdam afnemen doe je bij TestvoorElkaar! 

TestvoorElkaar heeft ook een locatie in Amsterdam. U vindt ons aan de Johan Huizingalaan 86 met de postcode 1065 JD Amsterdam. Mocht u dringend vragen hebben specifiek voor dit adres, dan kunt u contact opnemen met 06-87356924 | 020-2443743. Wij helpen u graag door uw test af te nemen. Dus plan daarom snel uw test in! 


Welke coronatesten zijn er bij TestvoorElkaar in Amsterdam?
 

Bij TestvoorElkaar is de keuze uit drie verschillende testen. Namelijk de antigeentest (sneltest), PCR test en de antistoffen bloedtest.  

Met een antigeentest wordt er getest of er antigenen zijn van het coronavirus in uw neus- en keelslijm. U heeft de uitslag van deze test binnen één uur en als er géén antigenen zijn in uw test, dan is uw test negatief. 

De PCR is een afkorting voor polymerase chain reaction test. Met deze test worden er kopietjes gemaakt van het coronavirus als diegene corona heeft. Als er geen kopietjes gemaakt kunnen worden van het coronavirus, dan is de test negatief. Bij deze test is de uitslag binnen 24 uur bekend. Maar als u voor 11:30 komt, dan heeft u rond 19:00 op dezelfde dag uw uitslag.   

De antistoffen bloedtest wordt ook de serologische test genoemd. Hier wordt in het bloed gekeken of iemand antistoffen heeft. Met de serologische test wordt meestal gecheckt of iemand corona heeft gehad. De uitslag van deze test is net als de sneltest binnen één uur bekend. 

Coronatest amsterdam testvoorelkaar
Coronatest in Amsterdam
 met groepskorting! 

Gaat u met een groep op vakantie? Dan geeft TestvoorElkaar u groepskorting voor PCR testen en sneltesten. Plan snel gezamenlijk uw afspraak want het kan u tot €50 euro schelen! 


Lees ook onze vorige blogs!