fbpx
Selecteer een pagina

Wie niet over een printer beschikt, geen smartphone heeft of geen gebruik wil maken van CoronaCheck-apps kan vanaf nu bij onze servicepunten zijn qr-testbewijs laten printen. Op de testlocaties van TestVoorElkaar kunt u uw reisdocument laten uitprinten en ophalen zodra het jou uitkomt. Daar waar het kabinet deze mogelijkheid nog aan het onderzoeken is bied TestVoorElkaar met PrintVoorElkaar deze mogelijkheid al een tijdje aan in samenwerking met Rotterdam The Hague Airport! 

Waarom doet TestVoorElkaar dit?

Bij TestvoorElkaar gaat het ons om jouw reisbeleving. Geen printer? Geen smartphone? Geen zin in CoronaCheckApps? Geen stress! We werken samen met Rotterdam The Hague Airport om het uitprinten van PCR-testbewijzen op het vliegveld mogelijk te maken.
Rustig jouw koffer inpakken en bij het servicepunt van PrintVoorElkaar jouw PCR Test voor reizen ophalen. Zo simpel is het!
Wil je liever jouw PCR Test voor reizen ophalen bij een van onze testlocaties in Amsterdam of Rotterdam, dan kan dat natuurlijk ook!

PCR test voor reizen

Hoe werkt PrintVoorElkaar? 

Stap 1: Ga naar www.printvoorelkaar.nl en vul het formulier in
Vul alle gevraagde informatie in.

Stap 2: Upload jouw negatieve PCR testuitslag 
Upload nu jouw negatieve PCR testuitslag. 

Stap 3: Betalen
Voor slechts €6,95* maak je gebruik van onze service. Na betaling wordt de PCR testuitslag verwerkt. Je ontvangt een bevestiging via het opgegeven e-mailadres.

Stap 4: De PCR reisdocument ophalen
Je kunt nu jouw PCR reisdocument ophalen. Ons PrintVoorElkaar servicepunt bevind zich in de passagehal naast de balie van Transavia.

 

Print je PCR uitslag

 

Wil je meer blogs lezen?

*Kijk voor de actuele prijzen op PrintvoorElkaar.nl