fbpx
Selecteer een pagina

Heb jij een PCR-test voor reizigers nodig? Dan helpt TestvoorElkaar jou daarmee! Bij TestvoorElkaar hebben wij verschillende testen die jij nodig hebt om te reizen! Lees er meer over in onze blog of bekijk gelijk ons aanbod van onze verschillende testen! 

Welke testen heb ik nodig 

De test die voornamelijk nodig is om te reizen is de PCR-test. Als je die bij TestvoorElkaar voor 10 uur in de ochtend laat afnemen, dan heb je rond zeven uur in de avond jouw uitslag. Bij TestvoorElkaar kan jij jouw PCR-test voor reizigers afnemen in Rotterdam zuid, Rotterdam west en Amsterdam.

Sommige landen willen naast de PCR-test ook een negatieve serologische test. Deze test laat zien of jij antistoffen hebt tegen het virus. Dit laat zien of jij het vaccin hebt of dat jij al een keer het virus hebt gehad. Deze test kan jij ook bij TestvoorElkaar afnemen. Maak dus snel een afspraak als je binnenkort gaat reizen. 

Als jij na wilt gaan of jij een serologische test nodig hebt om te reizen, dan raden wij aan om de website van nederlandwereldwijd.nl. Daar kan je per land zien wat jij nodig hebt om daar naar toe te reizen. 

Vanaf 1 juni mag je ook met een sneltest naar Turkije!! plan nu jouw sneltest op onze website! 

Wat moet ik meenemen naar de PCR-test voor reizigers? 

Neem voor de test jouw ID-kaart of paspoort mee. Aan de hand daarvan kunnen wij bevestigen of jij negatief bent zodat jij kan reizen. Mocht het zo zijn dat jij geen toegang hebt tot een printer of een smartphone dan kan jij via PrintvoorElkaar.nl op het vliegveld zelf jouw negatieve test laten printen. Op deze manier helpt TestvoorElkaar altijd met een PCR-test voor reizigers. 

PCR test voor reizigers

Ga je naar Turkije of Marokko? Dan kan je gebruik maken van een retour! 

Via de homepagina van TestvoorElkaar kan jij gelijk een retour aanvragen. Met een retour plan jij namelijk een test in voor Nederland en eentje voor als je in Turkije of Marokko bent. Zo hoef jij je tijdens jouw vakantie niet druk te maken over een test. Want die is dan al ingepland. Voor meer informatie lees onze blog die over de retour gaat.