fbpx
Selecteer een pagina

Eerst een PCR test in Nederland… Daarna een PCR test in Turkije of Marokko… En dat allemaal apart van elkaar. Kan dat niet makkelijker vraag je jezelf af? JA! Dat kan zeker makkelijker. Daarom komt TestvoorElkaar voor jouw gemak met het RETOURTJEPCR! Ga naar www.testvoorelkaar.nl om gelijk een retourtje te boeken of kijk hieronder als je meer wilt weten over hoe jij zorgeloos heen en terug kunt reizen naar Turkije en Marokko. TESTVOORELKAAR INTRODUCEERT ALS EERSTE IN NEDERLAND HET RETOURTJEPCR! WEES ER DUS SNEL BIJ! OP DEZE MANIER IS REIZEN GEMAKKELIJKER VOOR JOU!

Wat houdt een RETOURTJEPCR in?

Het idee is heel simpel. Je boekt een RETOURTJEPCR op testvoorelkaar.nl. Prik vervolgens een datum om jouw test in Nederland te reserveren. Als je klaar bent, krijg je van ons een e-mail met daarin een unieke link waarmee je jouw retourtest kan boeken. Daarmee doe je een test in Nederland en een test in Turkije of Marokko. Dit doen we puur zodat het gemakkelijker voor jou is om te reizen! Voorlopig bieden we alleen een retour PCR test vanuit Turkije en Marokko aan. Maar meer landen volgen! Hou daarom onze website in de gaten.

Wat zit er inbegrepen bij een retour PCR test Turkije en Marokko?

Het RETOURTJEPCR biedt de volgende onderdelen:

  • PCR TEST VOOR NEDERLAND EN TERUGREIS IN 1 VOOR VANAF €165
  • GEEN STRESS MEER OVER JOUW TERUGREIS,
  • NIET MEER EINDELOOS OP ZOEK NAAR EEN TESTLOCATIE OP JOUW REISBESTEMMING
  • ERKENDE LABORATORIA EN REISCERTIFICATEN!
  • DE SERVICE, SNELHEID EN KWALITEIT DAT JE VAN ONS GEWEND BENT
  • ZELFDE-DAG-UITSLAG ZOALS JE VAN ONS GEWEND BENT

BOEK HIER EEN RETOURTJEPCR VOOR DE INTRODUCTIE PRIJS VANAF €165 EN REIS ZORGELOOS EN MET GEMAK.

Airport PCR test Turkije en Marokko

TESTVOORELKAAR maakt het reizen makkelijker voor jou!

Deze tijden zijn al uitdagend genoeg. TestvoorElkaar blijft zich inzetten in jouw voordeel in Prijs, Snelheid en Service. Wij blijven innoveren om jouw reisbeleving zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Het RETOURTJEPCR pakket wordt uitgebreid met meerdere landen! Houd onze website in de gaten of volg ons op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws.

Boek nu een RetourtjePCR