fbpx
Selecteer een pagina

Heb jij jouw vakantie geboekt, maar moet jij nog jouw PCR test met reiscertificaat inplannen? Doe dat dan snel bij TestvoorElkaar. Bij Testvoorelkaar boek je eenvoudig jouw PCR test met reiscertificaat met de beste voordelen! Plan dus snel jouw PCR test of blijf lezen voor meer informatie!

Wat zijn de voordelen van TestvoorElkaar? 

Bij TestvoorElkaar bieden wij niet alleen verschillende testen. Maar wij bieden ook verschillende voordelen die het reizen makkelijker maken. Ten eerste bieden wij aan mensen die reizen via Rotterdam Airport ‘’The Hague’’ de mogelijkheid om hun negatieve test op het vliegveld zelf te laten printen bij de servicedesk. Dit is voor mensen die niet in het bezit zijn van een smartphone of printer. Wil je hiervan gebruik maken? Bekijk dan PrintvoorElkaar. 

Ga je op reis naar Marokko? Dan kan je een PCR op retour boeken bij TestvoorElkaar. Hiermee plan je een PCR test voor het vertrek naar Marokko en een PCR test voor de terugreis naar Nederland. Plan dus zorgeloos jouw reis naar Marokko met TestvoorElkaar.  


Waar zijn de TestvoorElkaar testlocaties?
 

Bij TestvoorElkaar kan jij jouw test laten afnemen op de volgende locaties. 

  • Rotterdam West bij de Johannes Vouplein 3 
  • Rotterdam Zuid Strevelsweg 700-316 
  • Amsterdam Johan Huizingalaan 86 

Bij al onze locaties word je vriendelijk ontvangen en ben je waarschijnlijk binnen 5 minuten weer buiten.  

 pcr test met reiscertificaat tve

Heb ik een PCR test met reiscertificaat nodig als ik gevaccineerd ben?  

Zoals het er nu voor staat heb je in de meeste gevallen wel een PCR test met reiscertificaat nodig om te reizen. Dit kan natuurlijk in de toekomst veranderen en houdt daarom de website Nederlandwereldwijd in de gaten. Op deze website kan jij per land kijken wat de situatie is en of jij een PCR test nodig hebt om het land binnen te komen. Maar om zeker van jouw zaak te zijn, is het bij TestvoorElkaar altijd mogelijk om je te laten testen.  


Lees ook onze andere blogs