fbpx
Selecteer een pagina

Langzamerhand gaan er steeds meer grenzen open en mogen wij met een negatief test ernaartoe reizen. Maar hoe zit het als je een kind hebt? Moeten alle kinderen zich laten testen? Zo ja? Vanaf welke leeftijd? Deze vragen en meer beantwoord TestvoorElkaar voor jou! 

Het antwoord op de vraag of kinderen zich moeten laten testen is ‘ja’. Kinderen moeten ook getest worden als ze meegaan op vakantie. Maar om 100% zeker hiervan te zijn bekijk je de website nederlandwereldwijd.nl. Op die website zie je precies wat de regels zijn per land.  


Vanaf welke leeftijd moet een kind een 
test voor reizen? 

Ook dit verschilt weer per land. Als voorbeeld nemen wij de 3 S eilanden Saba, Sint-Maarten en Sint-Eustatius. Voor Saba en Sint-Eustatius moet je een test laten doen vanaf 13 jaar. Maar bij Sint-Maarten moet men zich laten testen vanaf 10 jaar.  

Wees er daarnaast ook scherp op wat voor test uw kind nodig heeft om te reizen. Als u naar Turkije gaat heeft u de keuzen om een sneltest te doen of een PCR test. Maar bij het buurland Bulgarije is alleen een PCR test geldig. Let daar dus goed op als u met de auto op vakantie gaat. Check dus voor vertrek door welke landen u gaat reizen en wat de regels zijn voor elk land. Op deze manier bent u altijd goed getest voor reizen. 

test voor reizen


Waar kan ik mijn kind laten 
testen voor reizen? 

U kunt uzelf en uw kinderen laten testen bij TestvoorElkaar. Wij hebben locaties in Rotterdam en in Amsterdam. Op deze locaties zijn wij professioneel aan het werk en krijgt u in de meeste gevallen op dezelfde dag uw resultaat. Ga dus naar TestvoorElkaar voor uw sneltesten, PCR testen en antistoffen bloedtesten.  


Lees ook onze andere blogs