fbpx
Selecteer een pagina

Ja, het is nu mogelijk om een gratis coronatest voor vakantie te krijgen bij TestvoorElkaar! Gaat u binnenkort naar het buitenland op vakantie? Plan dan uw afspraak via testenvoorjereis.nl en kies voor TestvoorElkaar als u in Rotterdam of Amsterdam woont!

De meeste landen eisen een PCR-test, maar mocht een land aangeven dat een sneltest ook goed is, dan is die ook gratis. Kijk daarom op nederlandwereldwijd.nl om te kijken welke test u nodig heeft voor uw vakantie. 

Hoe plan ik mijn gratis coronatest voor vakantie? 

Nu kunt u uw gratis coronatest voor vakantie in plannen. Als u dit stappen volgt, dan komt het helemaal goed! 

Stap 1
Ga naar www.testenvoorjereis.nl  

Stap 2
Kies de datum dat u op reis gaat. 

Stap 3
Kies de datum dat u zich wilt laten testen. 

Stap 4
Woont u in Amsterdam? Typ dan het adres Johan Huizingalaan 86. Voor Rotterdam west is het adres Johannes de Vouplein 3 en voor Rotterdam zuid is het adres Strevelsweg 700. 

Stap 5
Kies de TestvoorElkaar als uw testlocatie 

Stap 6
Kies uw tijdstip aan van wanneer u zich wilt laten testen 

Stap 7
Voer uw eigen gegevens in 

Stap 8
U krijgt nu een bevestiging via de mail voor uw gratis coronatest voor vakantie 

Wanneer u getest bent krijgt u zo snel mogelijk de uitslag van de coronatest. Als u negatief getest bent kunt u uw test uploaden naar de CoronaCheck-app of op CornaCheck.nl. Met dit bewijs kunt u nu vrij reizen naar andere landen met vliegtuig, bus, boot of trein.  

coronatest voor vakantie testvoorelkaar
Ik heb geen printer of smartphone, wat nu?
 

Geen probleem! Bij PrintvoorElkaar kunt uw test uploaden. Die kunt u vervolgens laten uitprinten bij één van de test locaties van TestvoorElkaar of bij de PrintvoorElkaar balie in de passagehal van Rotterdam The Hague Airport. Let er wel op dat u wel een afspraak moet maken als u uw test laat uitprinten op het vliegveld. Op deze manier zorgt TestvoorElkaar voor de gemakkelijkste ervaring als u een corona test voor vakantie wil! 

Bekijk ook onze vorige blogs!