fbpx
Selecteer een pagina

De uitslag van een coronatest in Rotterdam wilt u natuurlijk zo snel mogelijk. Vooral als u gaat reizen wilt u er zeker van zijn dat uw test jong genoeg is zodat die geldig is voor het land dat u gaat bezoeken. Daar houden wij bij TestvoorElkaar rekening mee en zijn wij hard achter de schermen aan het werk om dat mogelijk te maken. 


Welke testen heeft TestvoorElkaar en hoelang duurt de uitslag?
 

Bij TestvoorElkaar bieden wij in Rotterdam drie verschillende testen aan. Namelijk de antigeen test (sneltest), PCR test en de antistoffen bloedtest. Bij een antigeen heeft u de uitslag van een coronatest in Rotterdam binnen één uur. Hetzelfde geldt voor de antistoffen bloedtest. De PCR test duurt wat langer. Als u zich voor 10:30 laat testen in Rotterdam, dan heeft u de uitslag voor 19:00 op dezelfde dag.  

Ook kunt u bij TestvoorElkaar groepskorting krijgen voor de antigeen test en PCR test. Dus gaat u met een groep op vakantie? Plan dan gezamenlijk uw coronatest in Rotterdam! 


Waar kan ik mij laten testen in Rotterdam?
 

In Rotterdam heeft TestvoorElkaar twee locaties. U kunt namelijk uw coronatest in Rotterdam Zuid en Rotterdam West laten afnemen. Hieronder volgt de adressen en telefoonnummers van onze testlocaties in Rotterdam.

Rotterdam Zuid
Strevelsweg 700 – 316
3083 AS Rotterdam
06-18238889 | 010-3031981 

Rotterdam West
Johannes de Vouplein 3
3021 VV Rotterdam
06-42960750 | 085-4010496 

uitslag van de coronatest in rotterdam
Wat moet ik doen als mijn 
uitslag van de coronatest in Rotterdam negatief of positief is? 

Als de coronatest negatief is, is dat goed nieuws. Dat houdt dat in dat u gezond bent en dat u kunt reizen. Als uw coronatest positief is, dan is het een ander verhaal. Dit houdt in dat u het coronavirus heeft en dat u niet kan reizen. Dit houdt ook in dat u thuis in quarantaine moet. Lees dan goed de webpagina van het RIVM en leef de regels goed na!

Lees ook onze andere blogs!